2022/2023 sæsonen for vores kunder

Fodboldrejser har udviklet sig til en betagende trend, der tiltrækker lidenskabelige tilhængere fra hele verden, som længes efter at tage del i den fantastiske stemning ved livebegivenheder og skabe varige minder. I denne blog vil vi opsummere 2022/2023 fodboldsæsonen fra vores perspektiv.

Kunder

Når vi ser nærmere på vores kundebase, viser der sig en tydelig tendens: En høj procentdel af vores værdsatte kunder kommer fra Holland og Danmark, og de fleste af disse kunder foretrækker at rejse i par, da de sætter pris på muligheden for at nyde deres rejser og skabe varige minder sammen.

 • Netherlands
 • Danmark
 • United Kingdom
 • Germany
 • France
 • Norway
 • Sweden
 • Italy
 • Finland
 • Switzerland
 • Aantal passagiers

Top 5 over de mest populære klubber

FC Barcelona er det mest populære hold blandt vores hollandske og danske kunder! For klubben, der er kendt for sin tiki-taka spillestil og nogle af historiens største spillere, bør det ikke komme som nogen stor overraskelse, at FC Barcelona er den mest populære klub blandt vores hollandske og danske kunder.

FC Barcelona
Real Madrid
Man. United
Chelsea
AC Milan

De næste på listen for hollandske kunder er Real Madrid, Manchester United, Chelsea og så AC Milan for at runde top 5 af. Top 5 for danske kunder er den samme, men i en anden rækkefølge. På andenpladsen finder vi Manchester United, efterfulgt af Tottenham, Real Madrid og Chelsea. Vores hollandske kunder er tydeligvis mere tilbøjelige til at tage til Sydeuropa end vores danske kunder er det!

FC Barcelona
Man. United
Tottenham
Real Madrid
Chelsea

Ud over jeres anmeldelser beder vi også om billeder fra jeres fodboldrejse. Her er nogle af dem:

 1. Det har simpelthen været en fantastisk tur og en oplevelse for livet. Fra vi meget spontant besluttede os for at tage afsted for at se Chelsea en uge senere – var det super nemt at booke en pakke med fly, hotel og kampbilletter. Fleksible flyafgange og flere hoteller at vælge imellem. Og da jeg havde et enkelt spørgsmål til vores booking fik jeg svar med det samme. Vi boede på Ibis Earls Court – 700 m fra Stamford Bridge og hotellet var nyrestaureret og rigtig fint. Det kunne ikke være meget bedre. Stemningen udenfor og på stadion var god – jeg havde ingen bekymringer. Det var jo bare en onsdag aften, hvor fodboldfans fra de to klubber kom for at se deres hold. Og så nåede vi oveni købet både at være på sightseeing og shopping.


Fra det øjeblik, jeg kontaktede Fodboldrejser, kunne de ikke have været mere hjælpsomme: flyvningerne var i orden (selvom jeg ikke er fan af Ryanair), hotellet var virkelig godt, meget hjælpsomt personale og i et fantastisk område, hvorfra der kun var 4 stop med letbanen til Camp Nou stadion. Og hvad angår byen Barcelona, vil vi uden tvivl vende tilbage for at nyde dens herligheder.

Jeg var inde og se AC Milan mod Lazio, og det var en af de bedste oplevelser i mit liv (jeg er selvfølgelig stor fodboldfan). Atmosfæren på San Siro var helt fantastisk, og jeg vil varmt anbefale alle at tage derind og se det med egne øjne. Tak til Fodboldrejser for at skaffe os så fantastiske siddepladser, vi vil bruge jer igen næste år, når vi skal et andet sted hen. 10 ud af 10 for rejsen.

Tak, fordi du er en del af vores fodboldfællesskab. Vi hos Fodboldrejser, værdsætter din tilstedeværelse og glæder os til at se flere af dine fodbolddrømme blive til virkelighed.

Vi glæder os til din næste fodboldrejse!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *