En fodboldrejse til Manchester City på et mindre budget

Gør en aften ud af det

FodboldRejser/VoetbalReizen tilbyder masser af gode pakker med flere overnatninger i den by, du ønsker at besøge, men vi ved alle, at fodbold er hovedattraktionen. Hvorfor ikke bare tage en spontan aftentur til Manchester og spare nogle penge?

Manchester er en fantastisk by med et livligt natteliv, og Manchester City byder på noget af verdens bedste fodbold, som ledes af Pep Guardiola, en af de bedste trænere i historien. Det er den perfekte aften i byen.

Tjek ind på hotellet, aflever alle dine ejendele, inden du tager til kampen. Når du så har set målmaskinen Erling Haaland score et par mål, kan du samles med dine venner og tage ud i byen.

Ja, du vil måske være lidt træt på hjemturen, men du har lige set Englands nuværende mestre spille og nydt en aften med vennerne i en af de mest undervurderede byer i Europa. Det ville være en fantastisk historie at fortælle.

Trøje eller tørklæde?

Det er helt forståeligt, at du gerne vil købe en souvenir til at minde dig om din fodboldtur til Manchester City, men fodboldtrøjer kan være ret så dyre. Heldigvis er der masser af andre muligheder, som du kan købe som et lille minde.

Manchester City-megastore har alle tre trøjer fra sæsonen til en pris på 70£ (581kr), og hvis du vil have et navn på ryggen, stiger prisen til 90£ (747kr). Det er mange penge for de fleste mennesker.

På kampdage er der masser af gadesælgere, der sælger tørklæder til en brøkdel af prisen, og selv den officielle butik sælger dem for 12£ (99kr). Det kan være en besparelse på næsten 80£ (664kr). Og du kan stadig bære dit tørklæde til kampen for at vise din støtte til the Citizens.

Der er selvfølgelig også andre muligheder, hvis du virkelig er opsat på at købe den berømte himmelblå trøje. Manchesters meget trendy Northern Quarter har masser af vintagebutikker, der sælger gamle fodboldtrøjer til billige priser.

Selv om der ikke er nogen garanti for, at du finder noget, du kan lide, er der en god chance for, at du går ud af butikken med en rigtig fed vintage Manchester City-trøje.

Apropos vintage fodboldtrøjer, så har de fantastiske Classic Football Shirts en butik i Barton Arcade. Her kan du finde unikke trøjer og andre souvenirs, som du måske kan lide.

Alle kan slå alle

De store kampe får al opmærksomheden. Manchester-derbyet mod lokalrivalerne fra Manchester United, kampene mod Liverpool, som så ofte er afgørende for titlen, men kvaliteten i Premier League betyder, at næsten alle kampe er vigtige.

Manchester City har domineret ligaen i de seneste år, men det har på ingen måde været let for dem at gøre det. Pep og hans hold ved, at enhver lille fejltagelse kan koste dem titlen, hvilket betyder, at de skal være på deres allerbedste hver eneste kamp, de spiller.

Det er utroligt svært at være i en liga som Premier League, hvor alle kan slå alle. Den fodboldstil, som Manchester City spiller, betyder også, at uanset hvem de er oppe imod, så vil en fodboldrejse til Manchester City være en tur fyldt med mål.

Hjemmefansene er nogle af de mest dedikerede fans, der findes. Manchester City er en klub for Manchester-folket med en særlig form for loyalitet, der går i arv fra generation til generation. På trods af hvad mange siger, er stemningen altid fantastisk.

Uanset om de spiller mod Manchester United eller Brighton, vil en fodboldrejse til Manchester City være en tur med masser af mål og masser af superstjerner. Når det kommer til at vælge en kamp, betyder det ikke, at den er dårligere, bare fordi den er billigere. Hvis du vil spare penge på din rejse til Manchester, så prøv at vælge pokalkampe eller kampe mod de mindre populære klubber.

Billige mad og drikkevarer

Hvis du ønsker at fylde dig med god mad og drikke, er det bedst at tage til stadion lidt tidligt. Der er masser af gode spisesteder og boder på en kampdag, hvor du kan få en bid mad og en kold øl.

Manchester City kan faktisk prale af at have den billigste pint i Premier League, hvor en pint pilsner koster 3£ (25kr), hvilket er over halvdelen af prisen på den dyreste pint i ligaen, som koster 7,60£ (63kr) hos West Ham. Faktisk er det usandsynligt, at du kan finde en billigere Pint i Manchester.

Alle elsker street food, og der er masser af tilbud på stedet. Lige fra en traditionel engelsk pasty, som er et wienerbrød fyldt med oksekød og forskellige grøntsager, til burritoer. Du kan helt sikkert finde noget lækkert, mens du venter på at komme ind på stadion.

Andre sparetips

Det centrale Manchester er ret stort, men det er muligt, at komme til de fleste steder til fods eller med offentlig transport. Alle busture er begrænset til 2£ (16kr) pr. tur, hvilket betyder, at du ikke skal bruge mange penge for at komme rundt.

Du har måske tænkt på at tage på en stadionrundvisning på Etihad. Selv om det ikke er overdrevent dyrt med 25£ (207kr), er en tur til National Football Museum måske en bedre løsning, hvis du prøver at spare.

National Football Museum ligger kun to minutter fra Manchester Victoria togstationen og har utallige fodboldminder fra den engelske og internationale fodboldverden. Det er et besøg værd for enhver fodboldfan.

Manchester City bruger måske over hundrede millioner pund hver sommer, men det betyder ikke, at du behøver at sprænge banken for at få en god oplevelse. Disse tips skulle gerne hjælpe dig med at spare nogle penge på din fodboldrejse til Manchester City!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *